«ВЕРТЕКС-ГРУП» пропонує захист від хвороб зернових колосових, буряку цукрового та сої

Аякс – системний фунгіцид профілактичної та лікувальної дії проти широкого спектру хвороб зернових колосових, буряку цукрового та сої.

 

Переваги препарату:

  • широкий спектр захисної дії;
  • високоефективний від багатьох збудників грибкових хвороб;
  • добра сумісність з іншими засобами захисту рослин;
  • завдяки вмісту трьох діючих речовин застосування препарату не викликає резистентності;
  • швидка дія та тривалий захисний період (до 6 тижнів);
  • економічність та рентабельність застосування;
  • три діючі речовини для розширення спектру контрольованних хвороб у посівах сої, буряків цукрових та зернових колосових.

 

Сумісність:

Сумісний з іншими засобами захисту рослин і рідкими добривами, окрім лужних. Однак перед приготуванням бакової суміші пестицидів необхідно перевірити препарати на сумісність.

 

Механiзм дії:

Тіофанат-метил сорбується надземними вегетативними органами рослин, поширюється по судинній системі акропетально (знизу вгору), блокуючи при цьому розвиток патогенів. Епоксиконазол блокує утворення ергостеролу в клітинах гриба. Через відсутність ергостеролу гриби не в змозі сформувати клітинні мембрани. Наслідком цього є блокування росту і подальшого розвитку шкідливого гриба. Тебуконазол швидко поглинається рослинами через вегетативні органи та, переміщуючись переважно акропетально, рівномірно розподіляється у центральній частині стебла. Дія тебуконазолу проявляється в пригніченні синтезу ергостеролу в мембранах клітин грибів-патогенів, що призводить до їх відмирання.

 

 

Для отримання консультації чи придбання вертайтеся до компанії «ВЕРТЕКС-ГРУП», офіційного дистриб’ютора групи компаній UKRAVIT.

Залишити відповідь