«ВЕРТЕКС-ГРУП» ПРОПОНУЄ НОВИНКИ 2019 РОКУ ВІД «UKRAVIT»

У 2019 році компанія «UKRAVIT» пропонує ряд нових високоефективних розробок: чотири протруйники, два гербіциди, два фунгіциди та один інсектицид.

Групу протруйників представлять препарати фунгіцидної — Баріон (металаксил-м, 350 г/л), Каріоліс (флудиоксоніл, 25 г/л + металаксил-м, 10 г/л) і Рестлер (флудиоксоніл, 25 г/л) та інсектицидної дії — Екзор (тіаметоксам, 600 г/л). Вони будуть більшою мірою орієнтовані на насіннєві заводи і дозволять суттєво зменшити вартість посівної одиниці ріпака, кукурудзи та соняшника, що в цілому позитивно позначиться на оптимізації виробничих витрат аграрія. Одночасно, ці протруйники можуть застосовуватись у господарствах. Препарати контролюють широкий спектр хвороб та ґрунтових і ранньопіслясходових шкідників й мають високу окупність.

Гербіцидні новинки компанії орієнтовані на захист культур від найбільш шкодочинних бур’янів, які переважають на території України. Один з них, Кайліс (аклоніфен, 600 г/л), спрямований на післясходовий захист посівів соняшника класичного від дводольних бур’янів, в тому числі, й стійких до триазинової групи. Також цей же гербіцид можна застосовувати й досходово. Друга новинка — гербіцид Галант (глюфосинат амонію, 150 г/л). Це — препарат суцільної дії/десикант для обробки посівів сільськогосподарських культур, який поєднує одразу дві функції – ефективне знищення бур’янів і підсушування насіння перед збиранням врожаю.

Нові фунгіциди стануть незамінними помічниками для аграріїв не лише України, а й Грузії та Молдови. Адже один з них, Інферно (сірка, 800 г/кг), орієнтований винятково на садівників та виноградарів і стане важливим елементом захисту плодових і винограду, виходячи зі специфіки їх вирощування в цих країнах. Друга новинка, Захисник Екстра (тіофанат-метил, 310 г/л + флутриафол, 190 г/л), є двокомпонентним фунгіцидом на основі діючих речовин із різних хімічних класів. Зважаючи на те, що раніше аграріям доводилося робити бакові суміші з препаратів із цими діючими речовинами, фахівці «UKRAVIT» оптимально поєднали їх в одному фунгіциді та зареєстрували для використання у посівах соняшника й зернових колосових. Згідно результатів польових випробувань, новинка демонструє значно вищу ефективність, ніж поєднання бакових «партнерів», і забезпечує надійний захист посівів від хвороб.

Без перебільшення, «знахідкою» для eco-friendly виробників стане новітній двокомпонентний інсектицид Колібріс (тіаклоприд, 280 г/л + новалурон, 120 г/л) з унікальною формуляцією. Він володіє контактно-системною дією і включає діючі речовини з різними механізмами дії.

Для отримання консультації чи придбання протруйника звертайтеся до компанії «ВЕРТЕКС-ГРУП», офіційного дистриб’ютора групи компаній UKRAVIT.

Залишити відповідь